Επιβίβαση


Προορισμός


Ημερομηνία άφιξης


Ώρα άφιξης


Αριθμός πτήσης


Όνομα & Επώνυμο


Email


Τηλέφωνο


Αριθμός αποσκευών


Παιδικό κάθισμα


Προορισμός


Επιβίβαση


Ημερομηνία επιβίβασης


Ώρα επιβίβασης


Αριθμός επιβατών


Όνομα & Επώνυμο


Email


Τηλέφωνο


Αριθμός αποσκευών


Παιδικό κάθισμα


Taxi aerodromio

Βήμα 1

taxi airport form

Συμπληρώνετε τα πεδία της φόρμας

Βήμα 2

taxi airport form

Ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας
για επιβεβαίωση της κράτησης

Βήμα 3

taxi airport form

Ο οδηγός μας σας περιμένει
στο σημείο συνάντησης

Ζήστε την εμπειρία της Business Class

Με την iTaxi η εμπειρία της Business Class ξεκινάει από τη στιγμή που θα συναντήσετε τον οδηγό μας. Η διάθεση εξυπηρέτησης, η ευγένεια και ο απόλυτος επαγγελματισμός κάνουν τους ανθρώπους μας ιδανικούς συνεπιβάτες σε οποιαδήποτε διαδρομή.
H άνεση και η υψηλή ποιότητα των οχημάτων μας θα μετατρέψουν τη μεταφορά σας σε μια ευχάριστη εμπειρία.
Και όλα αυτά χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση και κρυφές χρεώσεις.
Taxi aerodromio

Συχνές ερωτήσεις

Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας, θα λάβετε email επιβεβαίωσης με τον Αριθμό Κράτησης, καθώς και sms στο νούμερο του κινητού που έχετε καταχωρίσει που θα αναφέρει το τηλέφωνο και το όνομα του οδηγού που θα σας μεταφέρει.

Για την κράτηση που θα πραγματοποιήσετε μέσω της online φόρμας δεν απαιτείται κάποιου είδους προπληρωμής ή καταχώρησης στοιχείων τραπεζικής κάρτας.

Στην περίπτωση που το σημείο παραλαβής είναι το αεροδρόμιο, ο οδηγός μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας μια ευδιάκριτη πινακίδα με το όνομα σας. Για οποιοδήποτε άλλο σημείο παραλαβής, θα λάβετε κλήση στο κινητό σας μετά την άφιξη του ταξί στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης.

Το κόστος μεταφοράς καθορίζεται αυστηρά με βάση το νομοθετημένο τιμοκατάλογο του Υπουργείου Μεταφορών που ισχύει για τα ταξί. Ενδεικτικά, για μεταφοράς από το αεροδρόμιο προς το κέντρο της Αθήνας το κόστος είναι 38 ευρώ για μετακίνηση από 05.00 έως 24.00 και 54 ευρώ για μετακίνηση από 24.00 έως 05.00.

Η πληρωμή γίνεται απευθείας στον οδηγό που θα σας μεταφέρει, με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

Ακύρωση μπορεί να γίνει μέσω sms στον αριθμό του τηλεφώνου επιβεβαίωσης της κράτησης, με email στο info@itaxi.com.gr ή μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφέρεται ο κωδικός κράτησης που θα έχετε λάβει.

Ο οδηγός μας θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή σας, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε καθυστέρηση υπάρχει στην πτήση σας.