Επιβίβαση


Προορισμός


Ημερομηνία άφιξης


Ώρα άφιξης


Αριθμός πτήσηςΌνομα & Επώνυμο


Email


Τηλέφωνο


Αριθμός αποσκευώνTaxi aerodromio

Βήμα 1

taxi airport form

Συμπληρώνετε τα πεδία της φόρμας

Βήμα 2

taxi airport form

Ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας
για επιβεβαίωση της κράτησης

Βήμα 3

taxi airport form

Ο οδηγός μας σας περιμένει
στο σημείο συνάντησης

Γιατί να επιλέξετε την iTaxi

Ευγενική και Φιλική διάθεση οδηγών
Μετακίνηση με όχημα υψηλών προδιαγραφών
Πολύ εύκολη διαδικασία κράτησης, χωρίς τη χρήση κάρτας
Taxi aerodromio

Συχνές ερωτήσεις

Το κόστος μεταφοράς καθορίζεται αυστηρά με βάση το νομοθετημένο τιμοκατάλογο του Υπουργείου Μεταφορών που ισχύει για τα ταξί, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για την on-line κράτηση.

Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας, θα λάβετε email επιβεβαίωσης με τον Αριθμό Κράτησης, καθώς και sms στο νούμερο του κινητού που έχετε καταχωρίσει που θα αναφέρει το τηλέφωνο και το όνομα του οδηγού που θα σας μεταφέρει.

Για την κράτηση που θα πραγματοποιήσετε μέσω της online φόρμας δεν απαιτείται κάποιου είδους προπληρωμής ή καταχώρησης στοιχείων τραπεζικής κάρτας.

Στην περίπτωση που το σημείο παραλαβής είναι το αεροδρόμιο, ο οδηγός μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων κρατώντας μια ευδιάκριτη πινακίδα με το όνομα σας. Για οποιοδήποτε άλλο σημείο παραλαβής, θα λάβετε κλήση στο κινητό σας μετά την άφιξη του ταξί στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης.

Η πληρωμή γίνεται απευθείας στον οδηγό που θα σας μεταφέρει, με μετρητά ή πιστωτική κάρτα.

Ακύρωση μπορεί να γίνει μέσω sms στον αριθμό του τηλεφώνου επιβεβαίωσης της κράτησης, με email στο info@itaxi.com.gr ή μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναφέρεται ο κωδικός κράτησης που θα έχετε λάβει.

Ο οδηγός μας θα βρίσκεται στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή σας, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε καθυστέρηση υπάρχει στην πτήση σας.